BESPAAR 25 TOT 40%

10 JAAR GARANTIE

  BINNEN 4 WEKEN

 HOOGSTE KWALITEIT

Onder alle weersomstandigheden gegarandeerd de beste isolatiewaarde in spouwmuurisolatie

11 + 10 =

Spouwmuurisolatie met onze grijze parels maken uw huis echt comfortabel

Tr+++.logoWij werken uitsluitend met TriplePlus isolatie parels. Deze parels zijn een doorontwikkeling op de HR++ parels die al meer dan 50 jaar worden toegepast. Een betrouwbaar en sterk product. Gegarandeerd nooit vochtproblemen. De TriplePlus isolatie parels worden samen met een spray van speciale lijm door Schuil Isolatiezorg zorgvuldig en vakkundig aangebracht voor een naadloze spouwmuurisolatie.

Onze TriplePlus isolatie parels blijven onder alle omstandigheden de beste isolatiewaarde houden. Door de uitstekende ademende eigenschappen verdampt vocht weer snel uit het isolatiemateriaal en zo blijft de hoogste isolatiewaarde altijd in werking. Beter voor u en het milieu. Isoleren is méér sparen dan u denkt.

Geen vochtproblemen door onze spouwmuurisolatie

De trend om de hoogste isolatiewaarde te halen is door de luchtruimtes te verkleinen.
Dit verhoogt de isolatiewaarde als het isolatiemateriaal altijd vrij blijft van vocht.  Maar dat gebeurd niet. Er vind altijd
vochttransport plaats vanuit uw woning naar buiten.

In een ruimte van 20 graden is veel meer vocht aanwezig dan buiten waar het bijvoorbeeld 5 graden is. Dit zorgt ervoor dat er een dampspanning ontstaat van binnen naar buiten. Vocht gaat in de vorm van waterdamp door de binnenmuur naar buiten. TriplePlus isolatie parels in combinatie met onze speciale lijm laten dit vocht direct door naar de buitenmuur, zonder dat het vast blijft zitten in het isolatiemateriaal. Dit kan met de kleinere HR++ parels lang zo snel niet als met TriplePlus isolatie parels.

Korte uitleg spouwmuur isolatie

Gat boren in spouw

Spouwmuur vullen

Boorgat afvoegen

Algemeen film hoe Schuil Isolatiezorg werkt

Nieuw

Heeft u oude vergane isolatie?

Geen probleem. Wij hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee wij uw huis weer comfortabel en energiezuinig maken. Update uw oude spouwmuur nu.Spouwcleaning-wit-logo

Uw comfort schiet omhoog!

Goed aangebrachte spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de buitenlucht de binnenmuur niet meer afkoelt. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan, en gaat de temperatuur van de muren gemiddeld minimaal 4 graden omhoog! dit zorgt ervoor dat het koude en kille gevoel volledig uit uw woning verdwijnt.

De kachel zal minder vaak aanspringen, wat er voor zorgt dat uw gasverbruik naar beneden gaat. U gaat tussen de 25 en 40% op uw gasverbruik besparen. Er zijn meer voordelen van spouwmuurisolatie: Het verhoogt uw leefcomfort sterk in huis, minder tocht, muffe geuren verdwijnen, koude trek over de vloer gaat weg en de vochtproblemen op de binnenmuren verdwijnen.

Enthousiast geworden? Laat uw gegevens achter en we komen vrijblijvend bij u kijken!

Bent u benieuwd wat onze klanten zeggen over ons en hun ervaringen? en oordeel zelf!