BESPAAR 25 TOT 40%

10 JAAR GARANTIE

  BINNEN 4 WEKEN

 HOOGSTE KWALITEIT

Wat zeggen onze klanten over ons?

Spouwmuurisolatie ervaringen

Spouwmuurisolatie ervaringen die veel zeggen over ons familiebedrijf. Wij hebben een aantal ervaringen van onze klanten op een rij gezet. Stuk voor stuk hebben we hun woning voorzien van spouwmuurisolatie en profiteren zij van optimaal wooncomfort en een lagere gasrekening. Hun ervaringen over onze werkzaamheden en het resultaat delen ze maar al te graag met ons. Bekijk hieronder alle ervaringen van onze tevreden klanten en kom in contact met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Laat u overtuigen

Zoals u kunt lezen, zijn de meningen over ons werk eigenlijk onverdeeld positief. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en het geeft ons voldoening van het werk en de motivatie om door te gaan waar we mee bezig zijn. Ook u kunt profiteren van de beste spouwmuurisolatie en op die manier veel geld besparen, omdat uw gasverbruik aanzienlijk daalt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u reeds ervaren wat goede isolatie met uw wooncomfort doet en wilt u die ervaring met ons delen? Neem dan even contact op.

 

“Alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi afgewerkt”

Ik wil jullie even melden dat ik uitermate tevreden ben! De afspraak voor isolatie was vorige week en de uitvoerders waren er ook precies om 08.00 uur en vertelden dat ze tot 15.00 uur de tijd nodig hadden voor de isolatie en ze vertrokken om 15.15 uur. Ik ben om het huis gelopen en heb alles gecontroleerd, alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi weggewerkt.

dhr. Copinga

Wij bezitten een prachtige, onder architectuur gebouwde “Jaren dertig” woning, gelegen aan het riviertje “de Boorne” midden in het beschermde dorpsgezicht van Aldeboarn. Het zijn de specifieke stijlkenmerken van de “Amsterdamse school” die onze woning zo bijzonder maken. Al geruime tijd hadden wij plannen om de woning te isoleren, doch de angst het karakter van de woning aan te tasten hebben ons hier lang van weerhouden.
Meerdere offertes hebben wij laten uitbrengen, en het gevoel van: “Komt het wel goed met de uitvoering van de werkzaamheden?” ontbrak steeds. Totdat wij in overleg kwamen met Schuil Isolatiezorg. Onze gedachte dat het isoleren van deze woning geen fluitje van één cent was werd gedeeld door de heer Schuil.
Zijn benadering hoe om te gaan met de verdiepte voegen, verschillende voegbreedtes en alle hoeken en nissen sprak ons aan. Hier kregen wij te maken met een ondernemer die zorg aan de uitvoering van de werkzaamheden wil besteden. De rust en de precisie in de uitvoering het werk van zijn medewerkers straalde vakmanschap uit!
De begeleiding en ondersteuning om voor de maximale subsidie in aanmerking te komen hebben tot het optimale resultaat geleid. Het aanbrengen van isolatiekorrels onder de vloer van de zolder en boven de plafonds van de slaapkamers wil ik speciaal onder de aandacht brengen. Het wooncomfort is enorm verbeterd! En het laat zich aanzien dat het energieverbruik, er is nog maar een korte vergelijkingsperiode van een kwartaal, behoorlijk is afgenomen. “Dy jonges fan Schuil kinne der wat fan! ’t Is in stik nofliker hûs wurden”
Karakteristieke “jaren dertig” woning in Aldeboarn.
Haaije van der Heide

“Dy jonges fan Schuil kinne der wat fan! ’t Is in stik nofliker hûs wurden”

Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.”

Dag meneer Schuil,
Het bedrag van de factuur heb ik net overgemaakt.  Daarbij heb ik vergeten te vermelden dat ik heel tevreden ben over het verloop van de werkzaamheden. Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.
Eén minpuntje: de gaten die binnenshuis in de witte muren zijn opgevuld, maar het cement blijft grijs en wordt niet wit, zoals gesteld werd. Maar een paar laagjes saus zal dat wel zijn op te lossen.
En nu is het afwachten tot volgend jaar wat de maatregelen opleveren in het gasverbruik.
Met vriendelijke groet,
L. Sijtsma & L. Oberman

Geachte heer Schuil, Vorig jaar heeft u bij mij de woning voorzien van spouwmuur: heden viel de jaarrekening van Essent door de bus: gasverbruik: 2011: 4164m3 2012: 3161m3 2013: 3886m3 2014: 2211m3 Het leek me wel aardig voor u om te weten…… Vriendelijke groet,

J.J. Schipper

“Een besparing van ruim 1600 m3 op het jaarlijkse gasverbruik”

“Nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen sávonds want het tocht niet meer over de vloer.”

Enkele jaren geleden hebben wij onze woning laten isoleren door de firma Schuil, toen nog met een flinke subsidie.

Heerlijk wat een goede investering is dat geweest voor ons huis, geen kou meer over de vloer van tocht en het is er nu lekker warm. Mijn ouders wilden het toen ook wel doe maar waren wat huiverig. Eerst maar even onze bevindingen afwachten. Inmiddels is ook hun huis door de firma Schuil geïsoleerd.
Mijn vader zei al vrij snel daarna, nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen sávonds want het tocht niet meer over de vloer.
2 tevreden gezinnen dus!
Fam. van den Belt

Geachte firma Schuil, Afgelopen 23 januari heeft u ons huis voorzien van spouwmuurisolatie. Vandaag ontvingen wij met veel plezier het jaaroverzicht van de gasrekening van Nuon. Vorig jaar hadden wij nog een gasverbruik van 2230m3 en dat is gedaald naar 1069m3. Dus 1161m3 minder gas verbruikt! Wij hebben een vrijstaandhuis gebouwd rond 1950. Wij dachten dat dit voor u misschien wel leuk was te horen. Wij zijn er in ieder geval wel blij mee. Vriendelijke groeten,

Fam. van der Pouw Kraan

Heeft u oude vergane isolatie?

Geen probleem. Wij hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee wij uw huis weer comfortabel en energiezuinig maken. Update uw oude spouwmuur nu.Spouwmuur isolatie verwijderen